İtalya'da Can Yaman rüzgarı dinmiyor

MAGAZİN 20.10.2020, 10:44 21.10.2020, 09:47
İtalya'da Can Yaman rüzgarı dinmiyor

Dolunay ve Erkenci Kuş dizileri ile İtalyanların gönlünü çalan oyuncu Can Yaman'ın yarattığı rüzgar dinmek bilmiyor. Bay Yanlış dizisinin final yapmasının ardından İtalya'ya giden oyuncu ilk olarak ülkenin en çok izlenen talk show programı Verissimo'da Silvia Toffanin’in konuğu oldu.

Programdan 50 bin euro kazandı!

Programda sadece Yaman'ın yer aldığı kısımlar 6 saatte 450.000 aşkın kez görüntülendi. Program İtalya'da %19.0 oranla 2.304.000 kişi tarafından izlendi. Oyuncu İtalya, Yunanistan ve İspanya'da sosyal medyada gündem oldu. Yaman'ın katıldığı programdan yaklaşık 50 bin euro kazandığı söyleniyor. 

"Kendimi diğerlerinin beni gördüğü gibi güzel görmüyorum"

Yaman programın ardından İtalya'nın ünlü magazin dergisi "Chi"nin kapağını süsledi. "Tüm sırlarımı açıklıyorum" başlığıyla kapağa taşınan ünlü oyuncu verdiği röportajda "Başkaları bana güzelliğimden bahsetmeseydi, bunu hatırlamazdım bile çünkü zamanımı aynaya bakarak geçirmiyorum ama kesin olan bir şey var ki kendimi diğerlerinin beni gördüğü gibi güzel görmüyorum. Hayatım, yüzeysellik değil bağlılık etrafında dönüyor" ifadelerini kullandı. 

Can Yaman'ın hayatını konu alan bir kitap yazıldı

İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman'ın hayatını konu alan bir kitap yazıldı. Bir İtalyan gazetesinde çalışan Floriana Rullo'nun, 'Can Yaman Seni Sonsuza Dek Seveceğim' adını verdiği kitap İtalya'da okuyucularla buluştu.

12.9 Euro'ya satışa çıkan kitabın yazarı Rullo, "Kitaba ilgi oldukça fazla. İtalya'da Can Yaman'ı çok fazla merak ediyorlar. Bu kitapta Can Yaman'ın ailesi, çocukluğu, öğrencilik yılları, özel hayatı, hayranlarıyla yapılmış söyleşiler ve Can Yaman'ın çıkışı noktası olan 'İnadına Aşk' dizisiyle ilgili ilginç anekdotlar yer alıyor" açıklamasında bulundu.

Kitap kapağında yer almıştı

Yaman 2019 yılında da aksiyon ve romantizm temalı Lacivert serisinin kitabının kapağını süslemişti. "T. Y. Mazer" mahlasını kullanan, kitabın genç yazarı Tuğba Yılmazer de, 2017 yılında çıkan serinin ilk kitabının imza gününde: "Yayınevimizin kitapları senaryo haline dönüştürülerek film olma trendinde. Okurlar da genelde kitap karakteriyle beraber, bir oyuncuyu, bir yüzü özdeşleştirme eyleminde. Biz de onların hayal edebilecekleri ve kapakta da görebilecekleri bir oyuncuyla çalışalım ve ilerisi için de yatırım yapalım istedik. Bu yüzden de Can Yaman ile beraber çalışıyoruz" demişti.



 

Yorumlar (0)