Ivana Sert evleniyor

MAGAZİN 01.04.2021, 15:26
Ivana Sert evleniyor

Ivana Sert, geçen yaz Urla’daki butik otel sahibi Sezer Dermenci ile aşk yaşamaya başlamıştı. Posta'nın haberine göre; sevgililer önceki akşam bir lokantada 9’uncu aylarını kutladı.

Ivana Sert, “Evlilik teklifi aldınız mı?” sorusuna, “Evet aldım. 11 Mart’ta romantik bir şekilde teklifte bulundu, kabul ettim” yanıtını verdi. Pandemi nedeniyle düğün değil, nikah yapacaklarını söyleyen ünlü isim sevgilisine dair; “Sezer çok mütevazı. Asla bencil değil. Bana karşı olan sevgisini hep gösteriyor. En önemlisi merhametli, vicdanlı.

Pırıl pırıl bir kalbi var. Pozitif enerji veriyor. Üstelik romantik de. Sürprizler ile dolu. Birlikte çok eğleniyoruz. Gönlüme göre bir erkek buldum sonunda. Her türlü çok tatlı. Benim için doğru adam Sezer’dir. Allah dualarımı duydu ve kabul etti. İstediğim adamı bana yolladı. Şimdiye kadar hiç kavga etmedik. Tek korkum; ilişkimize nazar değmesi." ifadelerini kullandı. 

Ivana Sert ayrıca, eski eşi Yurdal Sert’ten olan 15 yaşındaki oğlu Kayon Ateş’in, Sezer Dermenci ile çok iyi anlaştığını belirtti. 

Yorumlar (0)