Kaan Yıldırım: "Ben asla tatile öyle bir para vermem"

MAGAZİN 11.05.2023, 09:06 12.05.2023, 13:10
Kaan Yıldırım: "Ben asla tatile öyle bir para vermem"

Kaan Yıldırım, önceki gün Levent'te bir yapım şirketinden çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren oyuncu, "Çalışmaya devam ediyoruz, görüştüğümüz projeler var ama bakalım hayırlısı olsun. Yaz da yaklaştı ama benim henüz bir planım yok" dedi.

Yıldırım'ın, ilk kez Eylül 2022'de el ele görüntülendiği Pınar Deniz ile çıkacağı 15 günlük tatil için bir lüks bir tekne kiraladığı ve bu tekneye 1 milyon 800 bin TL vereceğine dair haberler çıkmıştı.

Milliyet'in haberine göre; günlük kirası 120 bin TL olan yatla Ege koylarını gezecek olan çiftin, Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan ve İtalya'da da kısa tatiller yapmayı planladıkları belirtilmişti.

36 yaşındaki oyuncu, 'dudak uçuklatan tatil' iddiası hakkında şu ifadeleri kullandı: "Haberi bana menajerim attı ve şaşırdım. Yazmak için yazılıyor bence. Çünkü zor bir dönemden geçiyoruz ülke olarak. O kadar büyük paralar ve o kadar büyük şeyler... İnsan okurken hoş hissetmiyor, bunu söylemek istiyorum. Ben asla tatile öyle bir para vermem.

Yorumlar (0)