Kaan Yıldırım'dan Yargı yorumu

MAGAZİN 20.10.2022, 10:53 21.10.2022, 11:06
Kaan Yıldırım'dan Yargı yorumu

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden olan Kaan Yıldırım ile Pınar Deniz, bir filmin galasında görüntülendi. Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Yıldırım, yeni dizisi Sipahi hakkında "Dizi setine çıktık. Çekimler güzel geçiyor. Dizinin çıkmasına daha var, heyecanlıyız... İdmanlar olsun, silah çalışmaları olsun güzel hazırlandık. Sete çıktık hazırız, elimizden geleni yapacağız" dedi.

Deniz, "Yargı çok güzel gidiyor. Tekrar bir oyun kuruldu. Sema Ergenekon sağ olsun. Biz de merakla bekliyoruz. Geçen sezon yine bir tık biliyordum ama bu sezon hiçbir şey bilmiyorum. Ben de oynadığım zaman öğreniyorum. Çünkü geriden geliyoruz. Heyecanla takip ediyorum ben de sizin gibi aslında..." şeklinde konuştu.

Kaan Yıldırım, sevgilisinin Kaan Urgancıoğlu ile partnerliği hakkında ise, "Bana laf düşmez. Pınar'la ikinci işleri... Çok iyiler... Çok seviliyorlar... Ben de Yargı'yı Pınar'la beraber izlemeye başladım. Zaten dizi çok iyi senaryo... Herkes çok iyi oynuyor, çok keyifli bir dizi... Pazar günleri beraber izliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)