Kadir Doğulu: "Neslihan'la aynı seti paylaşmak muazzam"

MAGAZİN 16.09.2022, 15:31 17.09.2022, 10:25
Kadir Doğulu: "Neslihan'la aynı seti paylaşmak muazzam"

Eşi Neslihan Atagül'le aynı dizide başrolü paylaşacak olan Kadir Doğulu, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ünlü oyuncu, yeni başlayacağı dizinin çekimlerine ara verip, ayaküstü soruları yanıtladı.

Kadir Doğulu'ya, yıllar sonra Tuba Ünsal'ın beş yıl ara verdikten sonra 'Gecenin Ucunda' dizisi ile setlere döndüğü hatırlatılınca, "Medeni bir grup, birbirlerini çok iyi anlamaya çalışan ve anlamak üzere bir araya gelen bir grup. O yüzden kişisel ilişkilerde her şey yolunda. Karakter çıkarma dönemi her zaman sancılı ve streslidir. Uyumu çok hızlı yakaladık. Eşimle aynı seti deneyimlemek çok memnun edici. Eşim olmasından ziyade Neslihan gibi yetenekli çok disiplinli ve herkes tarafından sevilen bir oyuncuyla partner olarak aynı seti paylaşmak bambaşka bir deneyim, muazzam" dedi.

DUYGUSAL MI, PROFESYONEL Mİ?

"Profesyonel mi bakıyorsunuz olaya, yoksa duygusal mı yaklaşıyorsunuz?" sorusuna ünlü oyuncu, "Her ikisini de yapmak zorunda insan. Nerede ne yapacağına kendisi karar verecek. Hisleriyle hareket etmesi gereken yerde hisleriyle ama bazı blokajları da profesyönellikle çözmek gerektiriyor" yanıtını verdi.

"NESLİHAN'LA KARŞILIKLI OYNAMAK AVANTAJLI"

Eşiyle karşılıklı sahnelerinin çok fazla olduğu belirten Doğulu, "Hayatının tüm anlamını bildiğiniz birisiyle karşılıklı rol yapmak nasıl bir duygu?" sorusu üzerine, "Oyunculuk rol yapmak değil de o karaktere bürünmek desek o zaman rol yapmak kalmıyor. Betimlemesi rol yapmak tabii. Avantajlı, daha dezavantajını hiç görmedim. Neslihan'la, sevgili eşimle aynı sektörde olmaktan, aynı sette olmaktan dolayı hiçbir zaman bir dezavantaj yaşamadım. O yüzden burada da avantajlarını yaşayacağımı biliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)