"Kadir’den öte gördüğüme aşığım"

MAGAZİN 03.08.2020, 13:03 04.08.2020, 09:59
"Kadir’den öte gördüğüme aşığım"

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, NTV’nin bayram ekranında yer alan O Anın Hikayesi programında Burak Özcan’ın sorularını yanıtladı. 8 yaşında TV’de bir film izlerken oyuncu olmaya karar verdiğini söyleyen Atagül, o günleri şöyle anlattı:

8 yaşında oyuncu olmaya karar verdim. Babama ‘ben oyuncu olmak istiyorum’ dediğimde ‘olursun kızım’ deyip başımı okşadı. O yaşta bile bir şeylere geç kaldığımı düşünerek, bilinmeyen numaralardan bir ajans bulup aradım. Görüşme için çağırdıklarında anneme ‘beni götürür müsün’ diye sordum. 18 yaşına kadar annem bütün işlerimde bana eşlik etti. Birkaç reklamda oynadım. Ardından 13 yaşında “İlk Aşk”ta rol aldım.

Kadir Doğulu'yla evliliği ile ilgili ‘İlk görüşte aşk mıydı’ sorusunu Atagül, şu sözlerle yanıtladı: İlk görüşte aşk diyemem ama şöyle bir bakmıştım ilk karşılaşmamızda. Bunu Kadir’e sorsanız hemen cevap verirdi. Ben ona hissettiklerimi tarife sığdıramam, haksızlık etmiş olurum. O, çok güzel hakkını veriyor bence.

Ben onun merhameti, vicdanı, çalışma şekli, işine duyduğu saygı, herkese eşit mesafede duruşu beni hala çok etkiler. Kadir’e hissettiğim aşk bir şahsa indirgenemeyecek büyüklükte. Kadir’den öte gördüğüm, o ruh mu desem, o neyse ben ona aşığım. Şükür ki onunla yollarımız kesişmiş.

Yorumlar (0)