Kenan Doğulu ve Murat Boz söz verdi

MAGAZİN 04.08.2021, 10:18 05.08.2021, 09:12
Kenan Doğulu ve Murat Boz söz verdi

Türkiye’nin farklı noktalarında orman yangınları ve yangın söndürme çalışmaları sürerken, sanatçılar da takipçilerine konuyla ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Uluslararası yardım talebiyle ilgili olarak sanatçılar arasında yaşanan tartışma sosyal medyada geniş yankı bulurken, Şahan Gökbakar, Emre Kınay gibi isimlerin yangın bölgelerinden yaptığı canlı yayınlar ve yangına müdahalede yetersizlikle ilgili paylaşımlar on binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Diğer yandan dün Instagram hesabından bir mesaj yayınlayan Kenan Doğulu, #SözVeriyorum etiketiyle şu mesajı paylaştı: “Bugüne kadar, bir doğa yangını sonrası inşa edildiğini bildiğim herhangi bir yerde sahnen almam için gelen teklifleri kesinlikle reddettiğim gibi bundan sonra da bu yanan alanların üzerindeki tesislerde şarkı söylemeyeceğime söz veriyorum.”

Aynı etiket altında bir mesajı takipçileriyle paylaşan Murat Boz da, “Eğer bir gün yanan ormanlarımızın yerine turistik tesisler yapılırsa, o tesislerde asla sahne almayacağım.” dedi.

Oyuncu Burcu Biricik de #SözVeriyorum etiketiyle “Kendime bir söz. Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak herhangi bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. Bundan öncekilere de atmadığım gibi. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma!” şeklinde  bir mesaj paylaştı. 

Yorumlar (0)