Kenan İmirzalıoğlu: "Oynayacağım hikayeyi sevmedim mi olmaz!"

MAGAZİN 02.12.2022, 10:33 03.12.2022, 11:41
Kenan İmirzalıoğlu: "Oynayacağım hikayeyi sevmedim mi olmaz!"

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Türkiye'nin dört bir yanından hayvanseverler barınak önüne gelerek yaşanan katliama tepki göstermişti. 

Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün kuaförü çıkışı görüntülendi. Ünlü oyuncu, Konya’da hayvanlara yönelik şiddet görüntüleri hatırlatılınca, "Ne diyeyim, nasıl bir vicdandır. Biz ne zaman uzaklaştık bu kadar insanlıktan, vicdanımızdan? Bir de ben köy çocuğuyum, köyde doğdum büyüdüm, kediyle, köpekle, inekle, koyunla falan. İnsanlar nasıl bağlantı kuramıyorlar. Bu kadar hayvanın içerisinde yaşarken anlayamıyorum. Yüreğimiz sızlıyor, canımız sıkılıyor, üzülüyoruz. Kötü etkiliyor böyle şeyler." dedi.

Sosyal medyada hayranlarının “Özlem bitsin” sözlerine tebessüm eden Kenan İmirzalıoğlu, "Sağ olsunlar, çok teşekkür ederim. İnşallah onların özlemine değecek bir projeyle karşılarına çıkmak istiyorum” dedi.

Oyuncu, "İnce eleyip sık mı, dokuyorsunuz?" sorusuna ise "Tabii ki ama içimize sinmedi mi, kendi oynayacağımız hikayeyi sevmedim mi, dört elle sarılmadım mı, olmaz ki. Evet işin sonunda para kazanıyoruz ama önce işin kendisi tam olmalı ki, ondan sonra” yanıtını verdi. Oyuncu, "Para kazanmak sizin için önemli değil mi, artık?" sorusuna, "O yüzden doğru hikayeyi anlatmak o hikayeye ne kadar inandığımız önemli" şeklinde cevapladı. 

Yorumlar (0)