Kenan İmirzalıoğlu üzüntüsünü paylaştı

MAGAZİN 07.08.2021, 12:30 09.08.2021, 08:59
Kenan İmirzalıoğlu üzüntüsünü paylaştı

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye’yi bir süredir etkisi altına alan orman yangınları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yangınların yaşandığı anlarda eşi ve kızı ile tatilde olduklarını anlatan Kenan İmirzalıoğlu, canlarının çok sıkıldığını ve ellerinden gelen desteği de yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Yanan yerlerde tanıdıkları, arkadaşları olduğunu ve çevre halkı da tanıdıklarını anlatan Kenan İmirzalıoğlu, çok üzgündü ve bu durumu da şu sözlerle ifade etti: “İçimiz yanıyor gerçekten. Tatildeydik belki ama denize girmemize rağmen, içimiz soğumuyordu. Sinem’in de canı çok sıkıldı, ben sütünden endişelendim. Orada birçok insanı tanıyoruz, yaşayan arkadaşlarımız var, içimiz kan ağlıyor. Elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz ama ciddi bir afet. Ağaçta gerçekten bir can gibi, tekrar o canın ağaç olmasını 25-30 sene bekleyeceğiz.”

Oyuncu öte yandan kızını emziren eşi Sinem Kobal’ın üzüntüden sütünün kesilmesinden de korktuğunu belirtti. Ünlü isim, “Olmadı, üzülüyor tabii, etkiliyor. Çünkü haberleri takip edince gerçekten insanın içi yanıyor. Ciğerimiz yandı. Allah bizi böyle felaketlerden korusun” dedi.

Yorumlar (0)