"Kenan'ın patlama yapma zamanı geldi"

MAGAZİN 05.09.2020, 14:24 07.09.2020, 09:27
"Kenan'ın patlama yapma zamanı geldi"

Kanal D’de yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde, Asaf karakterini canlandıran sinema ve tiyatronun duayen ismi Erhan Yazıcıoğlu Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

Çat Kapı Aşk’la ilgili "Dört yıl ekrana ara vermiştim. Bu yeni dizi bana da çok iyi geldi. Uzun soluklu bir iş olacak gibi görünüyor." ifadelerini kullanan Yazıcıoğlu, oyunculuk anlamında kırmızı çizgisi olmadığı şu sözlerle açıkladı: "Hiç tabum yok! İmamı da oynarım, eşcinseli de… Hatta dövülen bir bar kadınını oynamışlığım var. Sanat için öpüşürüm de sevişirim de...

Mesela babam ilk tiyatro oyunuma geldiğinde ben bir eşcinseli oynamıştım. Karadenizli olan babam renkten renge girdi, kızardı, bozardı fakat sonra o salondan ayrıldığında ne kadar iyi bir oyunculuk sergilediğimi söyledi ve tebrik etti. En büyük müdavimim oldu sonra..."

Beğendiği isimlerden bahseden usta oyuncu, "Tiyatroda Volkan Severcan’ın gidişatını çok beğeniyorum. Benim talebem, çocuğum ve asistanımdı zaten. Sinemada ise Kenan İmirzalıoğlu’nu beğeniyorum. Kendini çok iyi yetiştirdi, geliştirdi. İyice de olgunlaştı. Bir patlama yapmasının zamanı geldi. Çok güzel roller onu bekliyor." dedi. 

Yorumlar (0)