Kıvanç Tatlıtuğ'dan, Başak Dizer'e: “Dünyanın en iyi annesi"

MAGAZİN 07.09.2023, 15:16 08.09.2023, 14:22
Kıvanç Tatlıtuğ'dan, Başak Dizer'e: “Dünyanın en iyi annesi"

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti marka yüzü oldukları bebek markasının davetine katıldı. Çift, reklam filminin çekildiği Kemerburgaz’daki evde habercilerle bir araya geldi.

İlk kez eşiyle birlikte kamera karşısına geçen Başak Dizer, “Devamlı onu izliyorum dışarıdan ama beraber içinde olmak çok güzel deneyimdi ve ona hayranlığım da arttı” derken Tatlıtuğ ise, “Dünyanın en iyi annesiyle çalıştığım için aşırı heyecanlandım. Aile olarak ilk defa bir projeye olmamız çok güzel hatıra olarak kalacak” dedi.

Reklam filminde Kurt Efe’siz kamera karşısına geçen çift, oğullarının büyüyünce oyuncu olmasını desteklediklerini söyledi. Tatlıtuğ, “Şu an şöyle bir karar aldık tabii değişebilir. Ülkemizde yaşayan milyonlarca çocuktan hiçbir farkının olmaması gerekiyor. O da normal duyguyla yaşamasını istediğimiz için anlık verilmiş hissiyati bir karar. İleride büyür, oyuncu olmak ister tabii ki destekleriz” dedi.

Tatlıtuğ, baba olduktan sonra değişen hayatıyla ilgili, “Detaylara dikkat etmeye başladım çok ilginç bir şekilde uçakta ağlayan bir bebek gördünüz zaman şimdi bir baba veya anne olarak onun neden ağlayabilme ihtimali olduğunu hissetmeye başlıyorsunuz” derken Dizer ise, “Annesini anlıyorsunuz duygularını anlıyorsunuz empati kuruyorsunuz ve yardım etmek istiyorsunuz” dedi. Kurt Efe’nin annesine düşkün olduğunu belirten Tatlıtuğ, “Anneye düşkün tabii ki böyle olması çok mutlu ediyor” dedi. Başak Dizer, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda eşinin yakışıklı bulunmasıyla gurur duyduğunu söyleyerek, “Hiç rahatsız etmiyor. Yoksa zaten paylaşmam ben çok gurur duyduğum için kendisiyle her şekilde işiyle kariyeriyle ve kendisiyle beni çok mutlu ediyor paylaşmak” dedi. Tatlıtuğ reklam çekimdeki Ediz Samaraz bebeğe övgüler yağdırdı.

Yorumlar (0)