Kıvanç Tatlıtuğ'dan korona itirafı

MAGAZİN 17.03.2021, 09:48 18.03.2021, 00:39
Kıvanç Tatlıtuğ'dan korona itirafı

Şu sıralar Özge Özprinçci ile başrol oynadığı 'Bir Denizaltı Hikayesi’ dizisinin çekimlerine devam eden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, stil danışmanı eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile birlikte  muhabirlerin sorularını yanıtlladı.

Şehir hayatından uzak yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, Covid-19 salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtti ve “Hayat güzel evlerde. insanlar nasıl evlerinin içerisinde bu kısıtlamalarda hayatlarını bir şekilde yeşillendirmeye çalışıyorsa biz de maksimum derecede kendimize alanlar sağlamaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz biz şehirden dışarıda yaşıyoruz. İyiydi o dönem doğa ile iç içe olmak en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi” dedi.

Geçen aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan oyuncu, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan test sonuçlarında korona salgınına yakalandığını söyledi.

Tatlıtuğ; “Rahatsızlandım ve rahatsızlandıktan çok sonra teşhis koronavirüs ile zatürre. Şu anda birbirinden çok ayırt edilemediği için rahatsızlandıktan çok sonra farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim. Ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun fark ettik. Böyle geldi geçti.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)