Kıvanç Tatlıtuğ "su elçisi" oldu!

MAGAZİN 18.08.2021, 16:00 19.08.2021, 12:23
Kıvanç Tatlıtuğ "su elçisi" oldu!

Üç yıldan bu yana sürdürdüğü 'Yarının Suyu' hareketine devam eden Finish, oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile su tasarrufunda yeni bir dönem başlattı. "Yarının Suyu" hareketinin "su elçisi" olan Tatlıtuğ'un yer aldığı kampanya ile kurumakta olan göllere dikkat çekildi.

Suyun korunmasının önemine vurgu yapan marka, yeni kampanyasında ve manifestosunda buna dikkat çekiyor. Yarının Suyu hareketiyle yalnızca bir yıllık su tasarrufuyla bir göl dolusu suyu kurtarmanın ve Türkiye'deki her evde aynı tasarruf bilinci yerleştiğinde 24 milyon ton suyu on katına çıkarmak mümkün.

Kıvanç Tatlıtuğ ise projeyle ilgili, "Günümüzde yaşadığımız iklim sorunları ortada. Su konusu da ülkemizin en önemli meselelerinden biri ve bu meselede ben, sen yok, hepimiz biriz. Bu yüzden geleceğimiz için el ele vermek zorundayız. Ben de kendi adıma bu konuda bir su elçisi olarak üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğime söz veriyorum.

Reklam filminin sonunda çok sevdiğim bir cümle vardı; 'Unutmayın okyanusta bir damlayız ancak okyanus damlalardan oluşur". Hep birlikte, damlaları birleştirerek Türkiye'nin suyunu ve yarınlarını kurtaracak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Hepinizi yarının suyu hareketine katılmaya davet ediyorum' diyerek su elçisi olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve suyu korumak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Film bu akşam ekranda olacak. 

Yorumlar (0)