Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları Ali Sunal'ın konuğu oldu

MAGAZİN 11.10.2023, 15:15
Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları Ali Sunal'ın konuğu oldu

Bloomberg HT’de ekran yolculuğuna başlayan ‘Ali ile Aramızda’ birbirinden özel konukları ve eğlenceli içeriğiyle seyircinin kalbini kazandı. Ali Sunal programın ilk bölümünde; Show TV’nin bir fenomen haline gelen reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başarılı oyuncuları Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman’ı ağırladı.

Ali Sunal, merak ettiren soruları ve samimi sohbeti ile keyif dolu bir programa imza attı. Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman hem özel hayatlarına hem de Kızılcık Şerbeti’ne dair çok özel açıklamalarda bulundular. Ali Sunal’ın konuklarla gerçekleştirdiği nostaljik sohbet izleyenlerin de yüzünü güldürdü.

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’nin sırrını şu sözlerle ifade etti; “En başta senaryo, ikincisi en az o kadar önemli olan cast ve reji. Hepsi bir arada. Yapım, senaryo, cast, reji son derece uyumlu. Benim meslek hayatımda ilk defa yaşadığım bir şey... Senaryo yerli yerinde, mantığa yakın, gündelik hayatın içinden.”

Sibel Taşçıoğlu; “Çok gerçek bir yerden anlatıyoruz hikayeyi, insanlar da ‘Ben bunun aynısını yaşıyorum” diyorlar.” sözleriyle dizinin başarı sırrından söz etti.

Müjde Uzman ise “Meslekte 20. senem ama kendimin gerçekten bir karakter yarattığını bu kadar hissettiğim ilk rolüm.” sözleriyle Kızılcık Şerbeti’nde hayat verdiği Alev karakterinin etkisinden bahsetti.   

Oyuncuların Kızılcık Şerbeti’nin setindeki ‘en’leri belirlediği anlar ise programın en güldüren dakikaları olarak hafızalara kazındı. Ali Sunal’ın sorusu üzerine Tanrıöğen, Taşçıoğlu ve Uzman kahkahalar eşliğinde setin enlerini belirledi.

İşte o anlar; https://youtu.be/strcO5vmqfk

“Ali ile Aramızda” birbirinden özel konuklarıyla her Salı saat 23.15’te Bloomberg HT’de.

Yorumlar (0)