“Komik olmayan insanlara çok üzülüyorum”

MAGAZİN 04.11.2021, 12:08 04.11.2021, 14:41
“Komik olmayan insanlara çok üzülüyorum”

Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu komedyen Yasemin Sakallıoğlu samimi itirafları ve eğlenceli tavrıyla geceye damga vurdu.

Çocukluk yıllarından beri komik olmanın kendisi için önemli olduğunu anlatan başarılı oyuncu; “Ben çok çirkin bir çocuktum, çocuğun çirkini olur mu demeyin ben öyleydim çünkü. İnsanlar beni ‘aman ne tatlı bir çocuk’ diye sevmezdi. Ben de bundan dolayı sürekli taklit ve espri yapardım küçükken ve insanlara da komik mi diye sorup onay alma ihtiyacı duyardım.” ifadelerini kullandı.

Programın sevilen bölümü “Gözlerimin İçine Bak”ta İbrahim Selim tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap veren başarılı komedyen, “Komik olmayan bir şakaya güler misin?” sorusuna verdiği; “Ben komik olmayan insanlara çok üzülüyorum. Bir keresinde bir programa gitmiştim ve bana hiç gülmemişlerdi. Bu duruma çok içerlemiştim ben de. O günden sonra hiç komik olmayan insanlara ve yaptıkları şakalara kendimi yararcasına gülüyorum. Güleyim sonuçta ne olacak suratımı mezara götürecek halim yok, neyi esirgiyorum ki.” yanıtıyla stüdyodaki herkesi kahkahalara boğdu.

Yorumlar (0)