Leyla Feray: "Serhat en önemsediğim kişi"

MAGAZİN 04.11.2020, 12:45 05.11.2020, 09:17
Leyla Feray: "Serhat en önemsediğim kişi"

Şu sıralar 'Uyanış Büyük Selçuklu' dizisinde Gevher Hatun karakterini canlandıran oyuncu Leyla Feray Alem dergisinin bu haftaki sayının kapağında yer aldı. 

Alem Dergisi ile bir çekim gerçekleştiren oyuncu ayrıca iş ve özel hayatı hakkındaki sorulara da cevap verdi.

Ünlü işletmeci Lal Dedeoğlu'nun kızı olan Leyla Feray, annesinin en iyi tatil arkadaşı olduğunu belirterek "Bebek’teki cafe’si evime çok yakın olduğu için her boşlukta uğramaya çalışıyorum. Bazen anne- kız baş başa kalmak istediğimizde başka yerlere gidip vakit geçiriyoruz. Annemle birlikte yapmayı en sevdiğim programlar yemek ve masaj ikilisi. Kendisi aynı zamanda en iyi tatil arkadaşım" dedi.

Yazdığı bazı hikayeler olduğunu ve senaristlik yapmak istediğini söyleyen Feray, "Oyuncu olmasaydım senarist olabilirdim. Daha önce de yazıp yönettiğim kısa filmlerim oldu, okul projeleriydi. Üstüne gitmeyi ve geliştirmeyi düşünüyorum. Kafamda bazı hikayeler var, belki kağıda dökerim" açıklamasında bulundu.

Leyla Feray 5 senedir birlikte olduğu sevgilisi Serhat Teoman hakkında da açıklamada bulundu. Sevgilisi ile meslektaş da olan oyuncu, Serhat Teoman'ın tecrübelerinden faydalandığını ve Teoman'ın fikrini en çok aldığı kişi olduğunu belirtti.

Feray, "Serhat en çok fikrini aldığım ve önemsediğim kişidir. O da aynı şekilde. Bu sektördeki tecrübelerinden de faydalanıyorum. Aynı şeylerden konuşmak, ortak ilgi alanlarının olması bence bir ilişkide önemli faktörlerden” dedi. 

Güzel oyuncunun başarılı ilişkilerle ilgili ise yorumu “Bence herkesin kendine ait bir alanı ve hayatı olmalı. Benim için her anı birlikte geçirmek değil geçirilen anların güzel ve huzurlu olması önemli" şeklinde oldu. 

Karantinada döneminde yaptığı fotoğafları Instagram hesabından paylaşan Feray bu yeteneği ve hobisi hakkında da;  “Resim yapmak çocukluktan beri en sevdiğim hobim. Bu yüzden hep çeşitli dersler aldım Şimdi de vakit buldukça evde yapıyorum. Çevremde bir sürü kişinin evinde tablolarım asılıdır” dedi.

Feray oyunculuğa başlama hikayesini anlattığı röportajda ilerde tiyatro sahnesinde yer almak istediğini de sözlerine ekledi:

"Ben oyuncu olmak istediğimi küçükken yer aldığım okul tiyatrolarında keşfettim, sahnede olmayı sevmiştim. Sonra kamera arkasında okurken bir şekilde kendimi kamera önünde buldum ve kariyerim dizi, sinema olarak ilerledi. Tiyatro için ayrıca bir zaman ayırmam gerekiyor ama hayatımın bir döneminde tiyatrolarda yer almayı çok istiyorum"

Yorumlar (0)