"Lübnan'daki ilgi hedeflerimi büyüttü"

MAGAZİN 11.08.2021, 15:16 11.08.2021, 16:43
"Lübnan'daki ilgi hedeflerimi büyüttü"

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği “Bir Zamanlar Çukurova,” atv ekranında, 3. sezonunda ekrana damga vurmaya devam ediyor.

Sadece ülkemizde değil, Türkiye sınırları dışında da yayınlandığı 50’den fazla ülkede büyük ilgi görüyor. "Bir Zamanlar Çukurova"'nın yüksek reytinglere ulaştığı Lübnan'ın MTV kanalı, geçen aylarda çiftliğin Gülten'i, Selin Genç'i ağırlamıştı. 

Genç verdiği bir röopartajda Lübnan ziyaretinin kendisine neler kattığından bahsetti, Genç; "Lübnan içsel olarak çok büyük bir farkındalık yarattı. Dizide ne kadar küçük bir alanı kapladığını düşünsen de aslında ne kadar büyük bir yankı uyandırdığını fark ediyorsun. Bu yaptığın işin aslında öyle basit olmadığını, görünmeyen bağlarla bir sürü etkileşim kattığını ve bunun içinde oldukça fark edebildiğim bir şey olduğunu gördüm.

Aynı zamanda da hedeflerini de büyüten ve senin bu işe karşı isteğini besleyen ve okşayan bir şey. Oradaki ilgiyi fark edince bırakırım diyemiyorsun. İleriye dönük daha keskin hedefler koyma ihtiyacı duyuyorsun. Herhangi bir mesleği yapsaydım ki ben endüstri mühendisliği mezunuyum. Oyunculuk benim daha önce hayalini kurduğum bir şey değildi. Ama içine girince daha büyük kitlelere ulaşabileceğini görüyorsun.

Yorumlar (0)