Lucas Torreira sorusu Devrim Özkan'ı kızdırdı

MAGAZİN 04.05.2023, 09:56 05.05.2023, 09:59
Lucas Torreira sorusu Devrim Özkan'ı kızdırdı

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira'nın, oyuncu Devrim Özkan'ı sıkı takibi geçtiğimiz aylarda dikkat çekmişti. Devrim Özkan, Türkiye Kupası'nda oynanan Galatasaray-Kastamonuspor maçını tribünden izlemişti. Torreira ise karşılaşma bitmeden oyuncuyu Instagram hesabından takibe başlamıştı.

'Hazine' filminin galasına katılan Özkan, Torreira ile ilgili sorulara; "Hepimiz arkadaşız. Gala için geldim, bu konuyu konuşmayalım" cevabını vermişti. Muhabirlerin, “Galatasaray taraftarları sizi ‘Yenge’ olarak görmeye başladı. Neler söyleyeceksiniz bununla ilgili?” sorusu karşısında ise ünlü isim; “Kim sizin yengeniz olur bilemem. Ben 'Hazine' filmi için geldim” ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'ın Uruguaylı milli futbolcusu Lucas Torreira, geçen gün bir arkadaşıyla Nişantaşı City's'te görüntülendi. Adı oyuncu Devrim Özkan ile anılan futbolcu, mağazaları gezdi. Devrim Özkan sorusu üzerine Torreira'nın arkadaşının araya girerek, "Aman ismini duymasın. Lütfen sormayın" demesi, dikkat çekmişti. 

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Devrim Özkan, önceki gün TRT'nin uluslararası dijital platformu 'Tabii'nin tanıtıldığı etkinliğe katıldı.

Oyuncu Uruguaylı yıldız ile aşk ve ayrılık iddiaları hatırlatılınca sinirlendi. Basın mensubuna "Sen buraya bunları sormaya mı geldin?" sözleriyle tepki gösteren Devrim Özkan, "Ben buraya bunu konuşmaya gelmedim" dedi. Ünlü oyuncu, hızlı adımlarla oradan uzaklaştı.

Yorumlar (0)