Masterchef Danilo Zanna'dan kavga açıklaması!

MAGAZİN 20.07.2023, 10:05 21.07.2023, 11:19
Masterchef Danilo Zanna'dan kavga açıklaması!

Jüri üyeliği yaptığı Masterchef Türkiye programı ile geniş bir kitle tarafından tanınan ve Türkiye'de sahibi olduğu lokantalarla yemekseverlere hizmet veren Danilo Zanna bir kavga videosuyla gündeme geldi.

Vadi İstanbul’da restoranı bulunan Danilo Şef, iki kişi olduğu öğrenilen çalışanları tarafından mekanın önünde İzmir şubesinin müdürü ile birlikte darp edildi. Zanna'nın sevenleri ve takipçileri yaşanan kavganın nedenini merak ederken ünlü şef Instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak konuya açıklık getirdi.

Zanna; "Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve o öyle de kalmaya devam edeceğiz.

Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz. Arayan, soran ve merak eden herkese teşekkür ederiz. Basın mensubu arkadaşlarımızdan da konu ile alakalı hassasiyetlerini esirgememelerini rica ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)