Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a yanıt geldi

MAGAZİN 05.10.2021, 16:06
Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a yanıt geldi

Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen aylarda sosyal medya fenomeni Ece Ronay’ın şarkısının klibinde yer almış ve Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil, basın toplantısı düzenlemişti.

Basın toplantısında, böyle bir projeye dahil olduğu için mutlu olduğunu belirten Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay’ın arasına kara kedi girdi. Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’in kendisini taciz ettiğini savundu. Ece Ronay’ın iddiası üzerine Mehmet Ali Erbil’den yeni açıklama geldi.

Mehmet Ali Erbil açıklamasında şu ifadeleri kullandı, "Ben isteidmki genç bir ruha destek vereyim. Ama günün sonunda bir Z kuşağının tuzağına düştüm. Mesajlarımı kesip biçip anlamını kaybettirerek yayınlamanın suç olduğunu bilmeyecek kadar cahil olması benim buna sessiz kalacağım anlamına gelmiyor tabii ki.. Ben o mesajların tamamını ve daha fazlasını medyaya değil Savcılık Makamına sunacağım. Sonuç olarak ben o klipte yer almış olmaktan da adı geçen şahsa verdiğim destekten de çok pişmanım. Ve değerli kamuoyundan hiç kabahatim olmamasına rağmen benim iyiniyetimi kullanıp kirli magazine malzeme yapanlara itibar etmemesini rica ederek kendi payıma düşen bir şey varsa şayet özür diliyorum"

Yorumlar (0)