Mehmet Ali Erbil'den, Kerem Bürsin’e sert çıkış

MAGAZİN 23.07.2022, 15:06 25.07.2022, 10:13
Mehmet Ali Erbil'den, Kerem Bürsin’e sert çıkış

Mehmet Ali Erbil ve Tolga Yüce, Hollywood yapımı ‘The Hope’nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. İkili, önceki gün dünyaca ünlü yıldızların yer alacağı ve prestijli film festivallerinde yarışacak filmin afiş çekimi için Nişantaşı’nda bulunan stüdyoda bir araya geldi.

Çekim arasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Erbil, “Beni çok farklı bir karakterde göreceksiniz. Ters köşe yapacağım. Seyirciyi daha başında ele alacak bir film. 3-4 yıl aradan sonra ilk defa bir filmde rol alacağım. Türk yapımlarının, özellikle dizilerin yurt dışına yer alması sektör adına çok önemli. Özellikle Türki Cumhuriyetleri’nde bizdekinden daha çok tanıyorlar starlarımız. Burak Özçivit falan yetenekli arkadaşlarımız var” şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin’in “Türk oyuncularda ego oluyor” sözleri hatırlatılınca Erbil, “Kendi ne yapıyor? Kendi almıyor mu para? Bedavaya mı çalışıyor? Size örnek vereyim; Romanya’nın en ünlü aktörü, günlük dizide ayda beş bin euroya oynuyor. Bizimkiler o paraya kolunu kaldırmaz. Biz öyle büyük paraları bir arada görmedik” açıklamasını yaptı. 

Yorumlar (0)