Melis Birkan ve Aras Aydın evliliklerinin birinci yılını kutladı

MAGAZİN 22.05.2023, 16:18
Melis Birkan ve Aras Aydın evliliklerinin birinci yılını kutladı

Oyuncu Melis Birkan ile meslektaşı Aras Aydın aşklarını, geçen yıl mayıs ayında evlilikle taçlandırmıştı. Evliliklerinin birinci yıl dönümünü kutlayan çiftten Melis Birkan, romantik bir paylaşımda bulundu.

Oyuncu, eşiyle pozuna şu notu düştü: "Tam bir sene önce bugün. Verdiğin kararın doğruluğuna inanarak, görerek ve hissederek uyanmak her gün, çok ama çok kıymetliymiş. İyi ki kocamsın Aras Aydın. Nikahta heyecandan 'Eş olarak kabul ediyor musunuz?' sorusuna, 'eve' yerine, 'ediyorum' dedim ama her günüm sana içimden tekrar tekrar 'evet' diyerek geçiyor. Birlikte gülüp, birlikte ağlayabildiğimiz nice senelerimiz olsun sevgilim."

Aras Aydın da, birinci evlilik yıl dönümlerini Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla kutladı. Eşinin nikah gününden bir karesine yer veren Aydın, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Milattan Önce (M.Ö), Milattan Sonra (M.S). Tanıdığım günden bugüne. Tarih bende biraz farklı tekerrür ediyor: 'Melis’ten Önce ve Melis’ten Sonra'. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun güzel karım. Sağlıkla, saygıyla ve sevgiyle.

Yorumlar (0)