Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu ile ayrılık nedenini açıkladı!

MAGAZİN 01.12.2023, 09:27
Melis İşiten, Uraz Kaygılaroğlu ile ayrılık nedenini açıkladı!

Yapımcılığını BBO Yapım'ın, sunuculuğunu Ceyda Düvenci'nin üstlendiği NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'in konuğu, oyuncu Melis İşiten oldu. İşiten boşandığı eşi Uraz Kaygılaroğlu ile olan aşklarını ilk kez anlattı. 

Oyuncu; "Çok seviyorum, onun da beni çok sevdiğinden şüphem yoktu. Boşanma kararını çok hızlı verdik, birbirimizi sevmemiz çok büyük etkendi. Çok genç yaşta evlenip, anne baba olduk, çok heyecanlı tipleriz, bu bizim için beklenen bir şeydi. Bu kadar aşık olup, bu kadar yüksek gidemedi, bir yerde patlayacak diye bekliyorduk. Hiç birbirimize yalan söylemedik, bu muazzam bir saygıya sebep oluyor. Benim en büyük avantajım buydu, çok iyi bir iletişimimiz var, dürüstüz. Ama olmadı.

Boşanırken kadın istese bütün dünyaları da yıkabilir, toz pembe de yapabilir, ne gerek var karşında bu kadar dürüst bir adam karşında. 1 sene çok zorlandık, çok yüksek bir dünyadan çıkıp soğutmak çok zordu. Ada da çok küçüktü, birbirimize duyduğumuz saygı ve sevgiyle, çekildim, uzaklaştım, herkes bir kafasını dinlesin dediğimiz bir 2 senemiz oldu. Sonra yeniden, kızgınlık olmadığı için, yeniden bir araya gelmeye başladık. Biz kazadan sonra yeniden arkadaş olmuşuz gibi oldu, hayır ilk günden beri böyleydi. Başıma bir şey gelse ben Uraz'ı arardım, Uraz bunu biliyor. O da beni arar" dedi. 

 

Yorumlar (0)