Melis Sezen: "Cinsiyetçilik son bulmalı"

MAGAZİN 02.02.2021, 13:02 03.02.2021, 10:14
Melis Sezen: "Cinsiyetçilik son bulmalı"

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'de rol alan Melis Sezen, Re Touch Mag'in yeni sayısına kapak oldu.

Canlandırdığı Derin karakterini anlatan Sezen, “Derin’i her zaman en derinde bulmaya çalıştım, hâlâ da en derinine inmeye çalışıyorum. Bu bitmeyecek bir yolculuk ve böylesi duygusu yüksek, inancının peşinden giden, genç kızlıktan kadınlığa hatta anneliğe yolculuğu olan bir karaktere hayat vermekten çok mutluyum” dedi.

Kendisinin aldatılmayı nasıl aştığıyla ilgili soruyu Melis Sezen şöyle yanıtladı: “Her insanın yaşadığı bir şey bu ve ilk başta insan şaşırsa da sonrasında kendini tamir edebiliyorsun. Algını değiştirmek en büyük çözüm bence. Kendini asla suçlamama farkındalığını kazanmak en büyük adım.”

Sezen, “Türkiye’de bir şeyi değiştirme şansına sahip olsaydınız, neyi değiştirirdiniz?” sorusuna ise; “Sadece Türkiye için değil, tüm dünya için kadın cinayetlerinin ve kadına şiddetin son bulması! Cinsiyetçiliğin son bulması, cinsiyetçilik yerine insan kavramının yerleşmesi. İnsanın varoluşunun temelinde sevgi var bunu tüm dünyaya hatırlatmak ve farkında olmak lazım. Evrenin birbiriyle etkileşim içinde olduğunu farkında olmak lazım. Saygı duymayı öğrenmek lazım.” yanıtını verdi. 

Yorumlar (0)