Melis Sezen hangi ünlüyü oynamak istiyor?

MAGAZİN 08.03.2022, 11:36 09.03.2022, 13:22
Melis Sezen hangi ünlüyü oynamak istiyor?

Yasemin Sakallıoğlu'nun geçen akşam oynadığı 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı tek kişilik gösterisine, ünlü isimler adeta akın etti. Melis Sezen, Arzu Sabancı, Nazlı Kayı Sabancı gibi ünlü isimler Sakallıoğlu'nu yalnız bırakmadı.

Gösteriye annesi Nursel Sezen ve menajeri Ufuk Ergin'le gelen 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sezen, "Yasemin'e gelmeyi uzun suredir bekliyordum ama set yoğunluğundan dolayı bir türlü fırsat olmadı, bugün program bir anda değişti ve annem ile gösteriyi izlemeye geldik" diye konuştu.

Güzel oyuncu, muhabirlerin "'Sadakatsiz' dizisi çok iyi gidiyor, neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Dizi devam ediyor, güzel gidiyor. Hatta değişiklikler de oldu, tempo iyice artacak. Savaş yeni başlıyor 'Sadakatsiz'de. Derin'in güçlü bir kadın olarak var olmasını çok istiyorum" cevabını verdi.

Milliyet'in haberine göre; son dönemde biyografi filmlerinin ön planda olması üzerine gazetecilerin, "Sizin oynamak istediğiniz tarihi bir karakter var mı?" sorusuna ise Sezen, "'Bergen' filmini çok merak ediyorum. Ben de Marilyn Monroe'yu oynamayı çok isterim, iddialı olur ama iddiayı severim" diye yanıt verdi.

Yorumlar (0)