Melis Sezen: “Hayır demeyi öğrendim"

MAGAZİN 13.11.2021, 13:01 15.11.2021, 09:36
Melis Sezen: “Hayır demeyi öğrendim"

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’de 'Derin' karakterini canlandıran Melis Sezen,Milliyet'e verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. 

"Başarı, şöhret, ilgi... Bunlar neleri değiştirdi?" sorusuna Sezen, "Özel hayatımdan bahsediyorsam, önceden kimse kırılmasın, üzülmesin, yanlış anlamasın diye insanlara “Hayır” demekte zorlanırdım. Şimdi ise konu işimi korumam gereken bir noktaya dayanıyorsa “Hayır” demeyi öğrendim. Sorumluluklarımı ona göre belirliyorum. Onun dışında özel hayatımda hiçbir şey değişmedi, her şey olduğu gibi devam ediyor. Melis aynı Melis." yanıtını verdi. 

Şöhretin getirdiği avantajlardan bahseden oyuncu, "Bir oyuncu olarak bir karakterle birlikte yaşamaya başlıyorum, bambaşka bir dünyanın içine dalıyorum ve bakıyorum ki bu dünyayı bizimle birlikte paylaşan bir sürü insan var. O karaktere en az senin kadar inanan, onun duygularını seninle paylaşan, bazen de ona kızan, tepki gösteren bir sürü insan... İşte bu çok özel bir şey, hiç tanımadığınız biriyle bir anda aynı dili konuşuyorsunuz, ona da, size de ait olan dünyayı paylaşıyorsunuz. En sevdiğim yanı bu sanırım." dedi. 

Yorumlar (0)