Melis Sezen: "İnsanların yürekleri çer çöple dolmuş"

MAGAZİN 06.10.2022, 16:38
Melis Sezen: "İnsanların yürekleri çer çöple dolmuş"

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Melis Sezen, dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde almıştı. Şimdilerde yeni sezon için hazırlanan Melis Sezen, InStyle dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

25 yaşındaki oyuncu içsel yolculuğunu anlattı: "Kendin olma cesaretini göstermeye başladığın zaman özgürleşirsin. Ben de kendimi daha çok keşfetmeye çalışıyorum, derinlerime dalıyorum. Daha önce hiç deneyimlemediğim yeni bir yolculuk bu. Uçsuz bucaksız. Bazen kendimle savaşıyorum. Nasıl göründüğümüzü ve kimin ne düşüneceğini düşünmekten kendimizi unutabiliyoruz çünkü. Türü ne olursa olsun dans etmeyi çok seviyorum. İyisi kötüsü yok bunun, ruhuyla dans eden her insan ışıldar. Salsanın enerjisine bayılıyorum. Ama tangoyla başka bir kadın oluyorum. Aşk acayip bir şey. Tanımlanamaz. Bir harmoni hali. Kocaman seven bir sevgiliyim.

Gözlerinin içine baka baka severim. Bazen bir sevgi kelebeği gibi hissediyorum. Sonra bu kadar dönüştüğüm için kızıyorum kendime. Ama içimden sevgi fışkırınca fışkırıyor, ne yapayım!

İnsanların yürekleri çer çöple dolmuş. Hiçbir kadın ‘hayatta kalma mücadelesi’ vermek zorunda kalmamalı. Her kadın özgürce yaşamalı. Annemle (Nursel) arkadaşgibiyiz. Her şeyimi onunla paylaşırım.Bana insan olmayı öğretti”."

Yorumlar (0)