Mert Fırat'tan yeni proje müjdesi

MAGAZİN 28.10.2021, 11:37 29.10.2021, 11:29
Mert Fırat'tan yeni proje müjdesi

UNDP İyi Niyet Elçisi Mert Fırat, Emirgan Sakıp Sabancı Müzesi’nde gerçekleşen 'Into Dust’ın Türkiye gösterimine katıldı. Mert Fırat, samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculukla ilgili konuşan oyuncu "Hak edenin tiyatro sahnesine çıktığını düşünüyorum. Büyüklerimiz tiyatro için er meydanı der. Aslında sadece er değil, kadınların da çok aktif bir şekilde bulunduğu bir meydan. "Eğer bir oyuncu gereken emeği, önemi, gayreti gösteriyorsa okullu, okulsuz hiç fark etmez sahneye çıkabilir. Biliyorsunuz çok okulsuz ustamız sahnede, biz de hala ustalık yapıyorlar. En önemli örneklerinden biri Şener Şen'dir. Kendisi zaten başlı başına bir okuldur. Keza Metin Akpınar da aynı şekilde. Ben hem sinema hem oyunculuk okudum, üstüne yazarlık master yaptım. Eğitime çok inanıyorum ve dışarıdan gelen, bu işe gönül koymuş kökeni ne olursa olsun bu işe emek vermiş arkadaşlarımızı destekliyorum. Bu iş biraz usta çırak ilişkisi." dedi. 

Yeni projelerinden bahseden oyuncu, "Uzun vadede bazı projelerde yer alacağım. Aralık ayı itibari ile çekimleri başlayacak olan bir proje var ama daha imzasını atmadığım için söylemek yanlış olur. Ama ocak ayı itibariyle yeni projelere girmiş olacağım..." diye konuştu.

Yorumlar (0)