Mert'i ben tavladım

MAGAZİN 25.04.2021, 14:55 26.04.2021, 13:30
Mert'i ben tavladım

Blu TV'de ekrana gelen Yeşilçam dizisinde Tülin karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, Hürriyet Pazar ekinde Hakan Gence'ye konuştu. Erkek arkadaşı Mert Yazıcıoğlu'yla ilişkilerini de anlatan Saraçoğlu, "Ben Mert'i tavladım" dedi. 

Aşık olunca insanın gözünün başka bir şey görmediğini söyleyen Afra Saraçoğlu, "Mert zaten benim oyun arkadaşım gibi, her konudan kendimize eğlenecek bir malzeme buluyoruz" açıklamasında bulundu. Gence'nin "Nasıl tavladı seni?" sorusuna ise "Ben onu tavladım. Ekrandan duruşunu beğeniyordum. ‘İyi Oyun’ filminde beraber oynadık. Rüyalarımda onu görmeye başladım. Bir gün bunu anlattım ve sohbet sohbeti açtı. İyi anlaşabileceğimizi düşündük. Kimse kimseyi tavlamadı da aramızda bir enerji uyumu oldu" cevabını verdi.

"BUNLAR MANYAK HERHALDE" DERSİN

Pandemi sürecinde birbirlerinden sıkılmadıklarını söyleyen Saraçoğlu, "Birbirimizle çok uyumluyuz. Birbirimizin oyun arkadaşıyız, zevklerimiz de aynı. Hiç eve sıkışmış gibi hissetmedik, hissetmiyoruz. Hep birbirimizi eğlendirecek anlar yaşıyoruz. Eve kamera koyup izlesen “Bunlar manyak herhalde” dersin. Her şeyden kendimize eğlenecek bir konu çıkarıyoruz. Bu enerji de sanıyorum kameraya yansıyor" dedi. "İkinizin de oyuncu olmasının ilişkinize etkisi nasıl oluyor?" sorusuna ise "Haftada 3-4 gün birlikte dizi ve film izliyoruz. İzlediklerimizi tartışıyoruz, senaryoları birlikte okuyoruz. Bu da lehimize işliyor" dedi. 

Yorumlar (0)