Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin açıklaması

MAGAZİN 13.08.2022, 11:37 15.08.2022, 09:45
Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin açıklaması

Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan ve şimdilerde yurt dışında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kerem Bürsin'e geçen gün göndermede bulundu. Fotoğrafını "Tek rakibim Kerem Bürsin!" şeklindeki esprili notuyla takipçilerinin beğenisine sunan Mert Yazıcıoğlu, sosyal medyaya damga vurdu.

Menajerlik şirketine girerken objektiflere takılan ünlü isim, önceki günlerde paylaştığı kaslı vücudunun fotoğrafına yazdığı "Tek rakibim Kerem Bürsin" notuna açıklık getirdi.

29 yaşındaki ünlü isim, konuyla ilgili şu ifadeleri kullanarak, espri yaptı: "Sporu sağlık için yapıyorum. Şova dökmek değil de şaka yapayım dedim, millet gerçek sandı. Yeni projeye hazırlanıyorum. Onun yaptığım spor ile hiç alakası yok. Kullanabileceğim bir durum değil, boksör falan canlandırsam tamam ama bu kendi çapımda yaptığım spor sadece; Kerem kadar olamasak da... O adamı geçebilir misiniz yani!"

Paylaştığın kaslı vücuduna gelen yorumlarla alakalı olarak sevgili Afra Saraçoğlu’nun kendisini kıskanıp kıskanmadığı da sorulan yakışıklı oyuncu, "Biz de hiç öyle şeyler yok. Tabii ki bakıyorsun ne yazıldığına ama takılmaz yani" yorumunda bulundu.

Yorumlar (0)