Merve Boluğur: "Birileri beni aşağı çekmek istiyor"

MAGAZİN 16.07.2022, 09:10 18.07.2022, 10:01
Merve Boluğur: "Birileri beni aşağı çekmek istiyor"

Piyasaya çıkardığı "Şşşttt" şarkısı ile gündemde olan Merve Boluğur, önceki gün Zorlu AVM'de aranjörü Mert Aydın ile baş başa yemek yedi.

İlk şarkısına gelen olumsuz tepkiler sonrası "Çok da fifi" diyerek söze başlayan Boluğur, "Benim için beğenilmek ve beğenilmemek çok önemli değil. Çünkü önemli olan benim kendi hayallerim gerçekleştirmem" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe'nin Çeşme'deki sahnesine konuk olan ve şarkı seslendiren Merve Boluğur, kendisine gelen ağır eleştiriler hakkında, "Özgüvenli bir insanım, kendime güveniyorum. Orada biraz sesimle oynanmış. Normalde sesimin rengini beğeniyorum. Bu durum biraz abartıldı. Birileri beni aşağı çekmek istiyor. Bu çok üzücü bir durum" ifadelerini kullandı.

Boluğur, "Sesinize güveniyor musununuz?" sorusuna, "Yazdığım şarkı sözlerine daha çok güveniyorum. Müzik konusunda daha önce eğitim almıştım. Olay yaratmak için şarkı söylemiyorum" cevabını verdi. Oyunculuk yapmayı düşünmediğini açıklayan Boluğur, "Oyunculuk yapmayacağım. Müzik beni heyecanlandırdı. Kalbimin sesini dinliyorum" dedi.

Yorumlar (0)