Merve Dizdar: "Gülben evin kızı gibi oldu"

MAGAZİN 11.02.2021, 15:56 12.02.2021, 11:39
Merve Dizdar: "Gülben evin kızı gibi oldu"

Her hafta Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile PSM Online’dan seyirci karşısına çıkan “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu, oyunculuğu ile herkesi kendisine hayran bırakan Merve Dizdar oldu. 

Bu sezon başlayan “Masumlar Apartmanı” dizisindeki performansı ile herkesi kendisine hayran bırakan deneyimli oyuncu dizi için “İyi olacağını düşünüyordum, konusu çok güzel, senaristlerimiz tarafından da çok iyi yazılıyor, yönetmenimiz çok iyi, cast çok iyi, her şey çok iyi olduğu için ben kötü olacağını düşünmüyordum. Kendi karakterim üzerinden söyleyeyim, Gülben, evin kızı gibi oldu. Görenler, çok güzel tepkiler veriyor. Sevileceğini, iyi bir iş olacağını, tahmin etmiştim.” yorumunda bulundu. 

“Oyunculuk dışında hiçbir zaman bir B planım olmadı, hala da yok. İşim bu. B planı insanı rahata erdiriyor sanırım, o uçurumdan atlama hissini durduruyor. Bence konfor alanından çıkılmalı. Ama hedefim için pek çok işi yaptım. Canlı heykellik, drama eğitmenliği, sekreterlik… hepsini yaptım. Bunların hepsinin bir amacı vardı. Bu benim yolum elbette, doğru mudur? bilemem. Oyunculuğa yeni başlayanlar için tavsiyesi de sorulan Dizdar: İstemek, çalışmak, sevmek üç önemli unsur. Sadece sevmek ya da sadece istemek yetmiyor.” dedi. 

Yorumlar (0)