Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan şaşırtan iddia!

MAGAZİN 07.12.2023, 15:42 07.12.2023, 17:16
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan şaşırtan iddia!

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Katarsis'e katıldı. 

Nebioğlu yıllar önce annesinin bir gazeteciye ulaştığını ama Erol Simavi tarafından bu haberlerin basılmasının engellendiğini iddia etti ve "Babam doğduğumdan haberdardı. Gerçekten biliyordu. 89 yılında Hürriyet gazetesine manşet olarak çıkmışız anne bizi aslında bir kadına veriyor o kadın da bize bakıcılık yapması için konuşma gerçekleşiyor. Ben annemden ayrıldığımda 2 aylıktım. Adile Şener ve Emin Şener ile görüşülüyor. Biz bakıcı kadına veriliyoruz" dedi.

Duygu Nebioğlu açıklamasına şöyle devam etti; "Emin Şener, Emin babam, baba diyorum, bu adam Tekirova'da gazetecilik yapan bir adama ulaşıyor bu adam bizi Hürriyet gazetesinde manşet yapıyor o dönem sahibi Erol Simavi olduğunu öğrendik, haber yapılıyor. Annem o dönem cezaevinde o gazeteciye mektup yazıyor Metin Akpınar'dan bahsediyor, o mektubu ortaya çıkartabildiğimde inanın bütün Türkiye ağlar. Çok zor durumda kalmış bir kadının cümleleri onlar. Metin Akpınar'a söylüyor gazeteci bunu tekrar Hürriyet'e gönderiyor haber yapılmıyor Erol Simavi ismi, o dönem gazetecilerimiz hepsi Metin Akpınar ile arkadaş. O dönemin reklam olayları bile Erol Simavi'nin attığı manşetlerle oluyormuş."

Yorumlar (0)