Miray Daner ilişkilerle ilgili konuştu

MAGAZİN 06.10.2022, 17:27 07.10.2022, 15:05
Miray Daner ilişkilerle ilgili konuştu

Miray Daner, L’officiel dergisine röportaj verdi. “Hayatta işim de dahil olmak üzere yaptığım her şeyde acele etmeden; geçtiğim her yolun, tanıdığım her insanın, katıldığım her yolculuğun tadını çıkarmak, keyif alabilmeyi sürdürebilmek ve sağlam adımlarla ilerlemek istiyorum” dedi. 

İlişkilerle ilgili konuşan oyuncu; "Kişisel alanlara gerekli özen gösterirsen ilişkiler daha sağlıklı ilerliyor. İlişki yaşadığın kişiyi değiştirmeye ya da kendi istediğin kalıba sokmaya çalıştığında ise denge bozuluyor. ‘O’ olduğu için ilişkiye başladığın insandan yeni bir kişi yaratma girişimi aşkın doğasına aykırı." dedi.

Genç isim ayrıca; "Kendini her haliyle seven güzel hisseden insanların filtreye ihtiyacı yok. Kendime karşı dürüst davranırım, bazen fazlaca eleştiririm. Mesela eskiden çabuk öfkelenirdim, şimdi sakin bir yapıya sahibim. Kin tutmam, aceleci değilim ve çok sabırlıyım. Zamanı verimli programlayamıyorum, bu yüzden kendimi gün içinde sürekli bir yerlere koştururken buluyorum." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)