Müge Anlı milletvekili olacağı iddialarına yanıt verdi

MAGAZİN 20.03.2023, 14:18
Müge Anlı milletvekili olacağı iddialarına yanıt verdi

Müge Anlı, kendisine milletvekilliği teklif edildiği yönündeki iddialar üzerine Twitter'da trend topic olduğunu söyleyerek konuya açıklık getirdi.

Müge Anlı canlı yayında "Ben de valla oturduğum yerde niye TT oluyorsam? Hiç haberim bile yok. Benim Twitter'ım da yok" ifadelerini kullandı. Twitter'da neden gündem olduğuna açıklık getiren Müge Anlı "Bana AK Parti'den milletvekilliği teklifi gelmiş. Ama iktidar kulislerinde benim yüzde 2 ve 2 buçuk oyum olduğuna inanılıyormuş." dedi. 

Haberleri tiye alan Anlı sözlerini; "Bir kere çok az. Sırf 2 buçuğa razı olmam. Niye 2.5 olsun ya! Ben bugün kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç oy alıyorum. Hiç! Ama böyle oturduğunuz yerden benimle ilgili abuk subuk haberler yapmayın vallahi. Benim hiç siyasetle alakam yok. Yapmak istersem, onu da biliyorsunuz ki yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz, bakanlıkta da kadınlar görürsünüz, ekranda da kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım ama yok. Twitter'da falan beni TT yapmayın, ne olduğundan anlamıyorum da. Hiç gelen teklifte yok. Aşk olsun hiç teklif de eden yok. 2.5 oyu da az buldum söyleyeyim" şeklinde sürdürdü. 

Yorumlar (0)