Murat Boz: "Yorum yapamıyorum bu nasıl bir sınavdır"

MAGAZİN 25.02.2023, 08:36 27.02.2023, 10:21
Murat Boz: "Yorum yapamıyorum bu nasıl bir sınavdır"

Murat Boz son dönemlerde yaptığı deprem paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini topluyor. Gündemi yakından takip ettiğini paylaşımlarıyla belli eden Murat Boz bu defa depremzedelere yardıma gittikleri için işlerinden çıkarılan çalışanlarla işçilere dair paylaşımda bulundu.

Kahramanmaraş depreminin gerçekleşmesi ardından çok sayıda kişi işini gücünü bırakıp deprem bölgesine koşmuş ve enkaz altındaki depremzedelerin kurtarılması için çalışmıştı. Kurtarma faaliyetlerinin bitmesinin ardından işlerinin başına dönen bazı çalışanlar işten çıkarıldıklarını gördü.

İşverenleri tarafından uzun süre iş başı yapmadıkları gerekçesiyle işlerinden çıkartılan bu gönüllülere Murat Boz'dan destek geldi. 

Depremzedelerin göç ettiği şehirlerde bazı ev sahipleri kira fiyatlarını arttırdı. Bu durum Murat Boz gibi pek çok ünlü kişinin tepkisine yol açtı. Murat Boz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda deprem sonrası ortaya çıkan fırsatçılıkları şu sözlerle eleştirdi: “Depremi fırsat bilip kiraları 2-3 katına çıkaran ev sahipleri, depreme gönüllü giden işçilerin işine son veren şirketler, kuruluşlar… Yorum yapamıyorum, bu nasıl bir sınavdır!”

Yorumlar (0)