Murat Cemcir'den Ahmet Kural cevabı: "Görüşmeyeceğiz!"

MAGAZİN 27.12.2023, 09:24 27.12.2023, 09:28
Murat Cemcir'den Ahmet Kural cevabı: "Görüşmeyeceğiz!"

Uzun yıllar aralarından su sızmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, bir süredir arasının bozuk olduğu biliniyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması ile ikilinin küs olduğu netlik kazanmıştı. Cemcir'le aralarındaki kırgınlığa dair Kural, "Birbirimize uzun süredir kırgınız" demişti. Bu sözlerin ardından Cemcir'den dikkat çeken bir yanıt geldi.

Arkadaşı Erdil Yaşaroğlu'nun sergisine yalnız katılan Murat Cemcir muhabirlerin "Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna yanıt verdi.

"Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum, Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten, aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!" diye cevap vererek samimi açıklamalarda bulundu.

Murat Cemcir, basın mensuplarının "Ahmet Bey'in çocuğu olacak. Tebrik için aramayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Allah bağışlasın" cevabını verdi. 

Yorumlar (0)