Murat Ünalmış, Kerem Alışık'tan şikayetçi oldu

MAGAZİN 03.05.2021, 08:40 04.05.2021, 09:17
Murat Ünalmış, Kerem Alışık'tan şikayetçi oldu

Başrollerini Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Melek İpek Yalova, Selin Yeninci ve Bülent Polat gibi isimlerin canlandırdığı Bir Zamanlar Çukurova setinde ortalık karıştı. Dizinin sevilen oyuncularından Murat Ünalmış ile Kerem Alışık, çekim esnasında tartıştı.

Tartışma ise Alışık'ın senaryodaki bir sahneyi değiştirmeye kalkmasıyla başladı. Sahnenin değiştirilmesine karşı çıkan Ünalmış duruma itiraz etti. Kerem Alışık yaşanan tartışma sırasında öfkelendi ve Ünalmış'a "Hıyar oğlu hıyar" dedi. Bu anlar yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından da kayda alındı. Saraçoğlu gerginlik artınca seti paydos etti.

Yaşanan olayın ardından Murat Ünalmış geçen cuma avukatı Bulutcan Kıran aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu ve İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.

Dizinin oyuncuları Nazan Kesal, Bülent Polat, Hilal Altınbilek, Polen Emre, Şahin Vural ve yönetmen Murat Saraçoğlu'nun da görgü tanığı olarak ifade vermeye hazır olduklarının belirtildiği dilekçede olayın video kaydının da olduğu ifade edildi. 

Yorumlar (0)