Mustafa Keser ve Bülent Ersoy barıştı

MAGAZİN 27.05.2023, 15:55 29.05.2023, 10:33
Mustafa Keser ve Bülent Ersoy barıştı

Bülent Ersoy, “Benzemez Kimse Bize” adlı programdaki partneri Mustafa Keser’in kendisi için “Seni diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin” şeklinde sözler söylediğini öne sürmüştü.

Mustafa Keser’in bu sözleriyle kendisine hakaret ettiğini ve kişilik haklarına saldırdığını belirten Ersoy, 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı. Sanatçı dava dilekçesinde, iç dünyasında travma yaşadığını ve toplum önünde itibarının sarsıldığını öne sürdü.

Mustafa Keser de bu davaya karşı dava ile yanıt verdi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla başvuran Mustafa Keser, Bülent Ersoy’un programda kendisine “Kürdo” diye hitap ettiğini öne sürdü.

Posta'da yer alan habere göre; Hakaret ettiğini, aşağıladığını ve kişilik haklarının zarar gördüğünü belirten Mustafa Keser de Bülent Ersoy’dan 1 TL manevi tazminat istedi. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, her iki sanatçının birbirine 1’er liralık manevi tazminat ödemesine hükmetmişti.

Yaşananlardan sonra Bülent Ersoy, Kuşadası’nda depremzedelere moral konseri verirken dengesini kaybedip havuza düşen Mustafa Keser’i arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aralarındaki küskünlüğe son veren ikili, avukatlarını devreye sokarak karşılıklı davalarından da feragat etti. İkili, bu meseleyi uzatmanın hiç kimseye bir faydası olmadığını belirtti.

Yorumlar (0)