Mustafa Sandal, Defne Samyeli davasından hakim karşısına çıktı

MAGAZİN 18.03.2021, 16:00 18.03.2021, 16:04
Mustafa Sandal, Defne Samyeli davasından hakim karşısına çıktı

Mustafa Sandal, “Beni Aldatma" isimli kitabında yazdıkları nedeniyle eski manken ve spiker Defne Samyeli’nin şikayeti üzerine açılan davada hakim karşısına çıktı.

Mütalaasını açıklayan savcılık, Mustafa Sandal hakkında beraat kararı verilmesini talep etti. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada sanık Mustafa Sandal ile taraf avukatları hazır bulunurken, müşteki Defne Samyeli ise duruşmaya katılmadı. 

Savunma yapan Mustafa Sandal, hakkındaki suçlamayı kabul etmediğini söyleyerek “Başta annem olmak üzere hayatıma dokunan tüm kadınlara sonsuz saygı duyuyorum. Burada olmaktan üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ben kitabımda anılarımı paylaştım. Dönemi yansıtan hatıralarıma kitabımda yer verdim. Kitabımda Defne Hanım’a aslında kendisine iltifat bir bölüm ayırdım.

Kendisi ile bir tanışıklığımız arkadaşlığımız söz konusuydu ancak aramızda herhangi bir ilişki yaşanmadı. O günkü düşünce yapım gereği kendisine görüşmemizin doğru olmayacağını aktarmıştım. Kendisi de bu düşünceme karşı sağlam bir şekilde durdu.

Benim bu düşüncemden dolayı aramızda bir şey yaşanacaksa da yaşanmamış oldu. Ben bunu anlatmaya çalıştım. Kitabımda kendisine iltifat ettim. Rahatsızlık duyduğunu öğrenince de o bölümü kitabımdan çıkardım. Hakaret olarak algılanmasına şaşırdım. Ben kendisine hakaret etmedim. Hakaret etme kastım yoktur. Beraatimi istiyorum” dedi.

Yorumlar (0)