Nasıl birine asla saygı duymuyorlar?

MAGAZİN 02.10.2021, 16:03 04.10.2021, 11:03
Nasıl birine asla saygı duymuyorlar?

Blu TVde izleyiciyle buluşan Saygı dizisinde rol alan Boran Kuzum ve Miray Daner Posta'ya verdikleri röportajda samimi açıklamalarda bulundurlar. 

"Saygı size ne ifade ediyor? Sevgiden önce mi gelmeli sizce?" sorusuna  Miray Daner, "Saygının olmadığı yerde sevgi kalıcı olmaz, kimseyi sevmekle yükümlü değiliz ama herkese saygı duymakla yükümlüyüz." yanıtını verdi. 

Boran Kuzum ise "Yaş aldıkça kendi küçük çevremde sadece sevdiğim, sevmeye emek harcamaktan zevk aldığım insanlar kaldı. Sevgi daha özel bir duygu. Saygı, o özel insanlara karşı beraberinde gelişiyor zaten. Bence herkese saygı duyamayacağımız kadar toleransımızın azaldığı bir dönemdeyiz." ifadelerini kullandı. 

Kuzum'un "Nasıl birine asla saygı duyamazsınız?"a yanıtı ise "Hak yiyen, kendini üstün gösterme çabasıyla başkalarını ezen, ötekileştiren, faşist, kendinden farklı olanları kabul etmeyen, bulunduğu duruma göre şekil değiştiren, kadına şiddet uygulayan ve aşağılayan kimseye saygı duymam." oldu. 

Daner ise "Kendine ve etrafındakilere saygı duymayan birine saygı duymam. Bu, o kişiye saygısızlık yapacağım anlamına gelmiyor ama… Varlığını görmezden gelirim." dedi. 

Yorumlar (0)