Nil Karaibrahimgil: "Olaylı tekneyi sattık, gözünüz aydın"

MAGAZİN 06.05.2023, 10:09 08.05.2023, 13:07
Nil Karaibrahimgil: "Olaylı tekneyi sattık, gözünüz aydın"

Sertap Erener'in abisi Serdar Erener (62) ile 2010 yılında nikah masasına oturan Nil Karaibrahimgil, her yaz olduğu gibi geçen yaz da kural bozmamış, eşi ve oğlu Aziz Arif ile tekne tatili yapmıştı. Çiftin, Bodrum koylarına demirledikleri teknelerindeki görüntüler, günlerce konuşulmuştu.

SİNAN ÇETİN TEKNEDE SOYUNMUŞTU

Çiftin teknesine misafir olan ünlü yönetmen Sinan Çetin, bir ara herkesin içinde soyunarak mayosunu değiştirmişti. Çetin'in bu anları objektiflere yansımıştı. Sinan Çetin'in uluorta mayosunu değiştirdiği teknede, haftalar sonra Serdar Erener de tuvaletini denize yaparken görüntülenmişti.

Olay görüntülerin ardından Karaibrahimgil, ''Teknenizde birçok skandal görüntü yaşandı. Satmayı düşünüyor musunuz?'' sorusuna gülerek; ''Evet teknemizin özelliği var satmayı düşünmüyoruz'' şeklinde cevap vermişti.

Nil Karaibrahimgil, son olarak Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ölümsüz eseri ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’, 4 Mayıs Perşembe akşamı Maximum Uniq Hall’da gerçekleştirilen galasına katıldı. Galaya çok büyük bir heyecan ile geldiğini söyleyen Nil Karaibrahimgil, gazetecilerle bir araya gelerek özel hayatı ile ilgili soruları yanıtladı.

Şarkıcı, "İyiyim gayet, yakında yeni şarkım çıkacak. Biraz daha az sahne alıyorum artık. Anne olduktan sonra bu bana o kadar güzel geldi ki... Biraz bu duygunun içine girip kaybolmayı seçtim aslında. Oğlum 9 yaşında oldu artık, şimdi sahneleri biraz daha arttırmayı planlıyorum diyebilirim. Oğlumun sesi güzel sanırım ya. Annesinden aldığı bir özelliği de çılgın olması. Neyi severse, neyi isterse onu seçecektir ama" diyerek güldü.

''TEKNEYİ SATTIK''

Ünlü isim, her yaz Bodrum'da demirledikleri teknelerini sattıklarını da söyledi. Karaibrahimgil, konuyla ilgili şunları söyledi: "Artık tekneyi sattık, gözünüz aydın. Yelkenli bir tekne alacağız, daha doğa dostu olsun istiyoruz. Yelkenci olacağız yani."

Yorumlar (0)