Nilperi Şahinkaya'dan Tinder itirafı

MAGAZİN 05.01.2022, 09:22 06.01.2022, 10:42
Nilperi Şahinkaya'dan Tinder itirafı

1.5 yıldır heykeltıraş Emre Yusufi ile aşk yaşayan oyuncu Nilperi Şahinkaya, YouTube’daki ‘Buralarda Neler Dönüyor’ programına ilginç sorulara cesur cevaplar verdi.

Oyuncu evlilikle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Sevgilimden evlenme teklifi alsam şu an kabul edemem. Evlilik beni korkutuyor. Annem babam dahil iyi bir evlilik modelim olmadı. Herkes boşanıyor. Evliliğe inancım yok. Bir partnerim olsun ömür boyu birlikte yaşayalım. Sanki imza her şeyi bozacakmış gibi geliyor."

"Sevgililerimin iyi bir aileden gelmesi önemli. Hepsi de öyleydi. Yetişme tarzlarına bakınca aileden kaynaklı sevmiş olduğumu anlıyorum. Terbiye çok mühim." diyen oyuncu "Beni en çok zeka tahrik eder. İyi bir sohbet bence iyi bir ön sevişmedir. Karşındaki adam zeki olacak. Zeki espriler yapacak. Öyle şeyler beni tahrik ediyor. " dedi. 

Bir itirafta bulunan Şahinkaya "Bir ara Tinder’da hesap açtım. Çok düzgün, mimar bir beyefendi ile birkaç kere buluştuk. Ama ben biraz tesadüfler silsilesi, romantizm istiyorum. Bir türlü etkilenemedim." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)