Nilperi Şahinkaya'dan yeni 'Garipoğlu' açıklaması

MAGAZİN 09.08.2023, 10:44 10.08.2023, 16:17
Nilperi Şahinkaya'dan yeni 'Garipoğlu' açıklaması

Oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın katil Cem Garipoğlu'nun kız kardeşiyle olan fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması gündem oldu. Şahinkaya, insanlar tarafından oldukça tepki gördü. Bunun üzerine sosyal medyasından yaptığı açıklamada, "Hakkımda dünyanın en aptal linç kampanyası başlatıldı.'' diyen Şahinkaya ''hemen cevap vermem lazım'' dedi ve Çeşme'de Melis Çatak ile buluştuğunu söyleyen ünlü oyuncu, Sakine Garipoğlu'nu tanımadığını ve arkadaşının arkadaşı olduğunu belirtti.

Fakat Şahinkaya'nın bu açıklaması daha da artan tepkilere yol açtı. Bunun üzerine Nilperi Şahinkaya bir açıklama yapmak zorunda daha kaldı.

Şunları söyledi: "Bu konuyla ilgili sıcağı sıcağına kendimi ifade ettim. Yeterince açıklama yapamadığımı söyleyenler oldu. O anda sukünetinizi korumak çok zor oluyor. Bu öyle bir iddia ki çok ağır. Bu konu yeniden gündeme getirildiği için çok sinirlendim.

Bunun dışında aptal bir linç kampanyası başlatıldı dedim diye çok sinirlenildi. Öyle dedim çünkü ben 13 yıldır buradayım. 2010 yılından beri. 2011 yılından beri Instagram'ım var. Gayet şeffaf bir hayatım var. Bu aileyle görüştüğümü iddia etmek için şu 13 yılda bir fotoğraf dışında bir tane daha iddianın olması gerekiyordu. Kimle gezdiğim gayet ortada. Bir fotoğraf üzerinden böyle bir iddiada bulunulması bana akıl kari gelmedi. Bu yüzden böyle dedim.

Biz oyuncuyuz. Tanımadığımız bir sürü insan geliyor. Sohbet ediyoruz, böyle bir hayat tarzımız var. Bu hayat tarzında her yanıma gelene kimliğini soramam. Bu benim son açıklamam."

Yorumlar (0)