Nilperi Şahinkaya: "Emre'yi yolda gören apışır"

MAGAZİN 22.12.2023, 12:10
Nilperi Şahinkaya: "Emre'yi yolda gören apışır"

Nilperi Şahinkaya son olarak YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Nilperi Şahinkaya "Sevgiline biri asılırsa ne yaparsın?" sorusuna şaşırtıcı bir yanıt verdi; "Buna çok sinirlenirim. 4 yıl önce ilişkimizin başlarında böyle bir şey yaşanmıştı. Ben o anda durmuştum. Ona, 'Sen benim sevgilimle!' diye uyarı yapmam. Ama kızın gözlerinin içine bakıp ona fikslenmiştim. Burada kız hiç ben yokmuşum gibi davranıyor. Bu en sinir bozucusu. Ama tabii partnerimden beklerim o çizgiyi koymasını."

Nilperi Şahinkaya, Erşan Kuneri’de canlandırdığı Seyyal karakteri kadar seksi olmadığını söyledi ve  "Ama cilveliyim" itirafıyla dikkat çekti.

"GÜZEL BİR YERE EVRİLDİ"

Hoşlandığı erkek tipine değinen Nilperi Şahinkaya sözlerine şu şekilde devam etti, "Instagram’dan genelde bana sevgilim ile ilgili “bula bula bu adamı buldun” diye mesaj geliyor. Emre'yi yolda görse apışırlar. Ben heybetli erkek seviyorum, erkek olduğu belli olsun. Emre de tıpkı heykelleri gibi Herkül, çöktü. İlk zamanlar bu ilişki çok yürümez diyordum başına buyruktu, çok havalıydı, güvenemiyordum. Güvenemiyorum dedim bir anda öyle bir rahatladım ki tavrı değişti. Güzel bir yere evrildi."

Yorumlar (0)