“Oğlumun isim babası Zeki Müren”

MAGAZİN 19.03.2022, 10:42 21.03.2022, 09:27
“Oğlumun isim babası Zeki Müren”

Sevilen programlarına bir yenisini daha ekleyen Zorlu PSM’nin izleyicilerine benzersiz deneyimler yaşattığı “Can Şengün ile Sıkı Fıkı”nın yeni bölümünde konuk Selami Şahin oldu. 

Selami Şahin, “Can Şengün ile Sıkı Fıkı” programında “sizin çocuklarınızın adı Emirhan, Lider ve Meryem… şirketinizin adı da Lider. Bir gün ileride oğlum olursa adını Lider mi koyayım dediniz nasıl gelişti?” sorusunu soran Can Şengün’e “Oğlum doğduğunda Zeki Müren beni aradı ve ‘seni eve bekliyorum kutlamak için’ dedi. Gittim işte oturduk ‘hoş geldin, helal olsun sana, çocuğun adını ne koydun dedi?’ ben de ‘daha düşünmedim, neden?’ dedim. O da ‘senin firman var Lider diye bence Lider adını koy oğluna dedi. Böylece adını Lider koydum ve isim babası da Zeki Müren oldu.” yanıtını verdi.

İlerleyen dakikalarda Can Şengün’ün Tolga Kılıç, Metin Cansarı, Alp Ersönmez ve Cengiz Tural’dan oluşan orkestrası Selami Şahin’in hitlerine eşlik ederken “Özledim” şarkısına Fuat Ergin’le yaptığı düeti geceye damgasını vurdu. Ardından babasının izinden giden ve geçen hafta single’ı çıkan Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin sahneye çıktı. Baba-oğul “Rezil Rüsva” şarkısını birlikte okumaya başlayınca stüdyodaki tüm konuklar adeta mest oldu. 

Yorumlar (0)