Onur Tuna: "Hazal sette genelde zıplıyordu"

MAGAZİN 20.12.2021, 10:08 21.12.2021, 09:49
Onur Tuna: "Hazal sette genelde zıplıyordu"

Başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın paylaştığı, Aslı Kızmaz’ın aynı adlı romanından filmle uyarlanan romantik komedi Benden Ne Olur 14 Ocak'ta vizyona girecek. 

Filmin başrol oyuncusu Onur Tuna, Hürriyet'e verdiği röportajda filmle ilgili konuştu. 

Oyuncu "Seni şimdiye kadar dramlarda izlemeye alışmıştık. Ne kırdı bunu?" "Okuduğumda draması olan işler hep daha çok ilgimi çekti. Katmanlı karakterleri seviyorum. O yüzden draması ağır işlerde oldum şimdiye kadar. ‘Benden Ne Olur?’ romantik komedi ama alışageldik işlerin dışında. Efsanevi aşklardan ziyade hepimizin gün içinde düştüğü durumları iyi anlatan ve analiz eden bir Film. İnsanların bu hikâyeyi izlediklerinde kendilerine yakın bulacaklarını düşünüyorum." dedi. 

"Filmde partnerin Hazal Kaya. Senin boyun 1.97, o minyon bir kadın. Filmde birlikte rol alacağınız duyulduğu andan itibaren boy farkınız konuşuldu..." yorumuna ise "Bu, enerji işi. İzlerken göreceksiniz aslında; o boy farkı durumunu, oynarken tatlılığa bile döktük. Bunu eğlence haline getiren bir çifti canlandırıyoruz. Hazal sette genelde zıplıyordu." yanıtını vererek güldü. 

Yorumlar (0)