Oyuncu Ayşe Tunaboylu oğluna sahip çıktı: "İftiraya uğradı!"

MAGAZİN 17.10.2023, 11:44 18.10.2023, 09:43
Oyuncu Ayşe Tunaboylu oğluna sahip çıktı: "İftiraya uğradı!"

Rock müziği grubu Yüzyüzeyken Konuşuruz yine kadına şiddet iddiasıyla gündemde. Geçen sene solist Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun’u darp ettiği haberleriyle gündeme gelen grupta bu kez gitarist Can Tunaboylu, eski sevgilisi Aybike Çelik tarafından ‘şiddet’ iddiasıyla suçlandı.

Türk punk grubu Reptilians from Andromeda’nın eski vokalisti Aybike Çelik, eski sevgilisi olan Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun bas gitaristi Can Tunaboylu tarafından şiddet gördüğünü iddia etti.

Can Tunaboylu da iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi: “Konu yargıya taşınmış olduğundan, soruşturmaya zarar vermemek adına şimdilik sessizliğimi mazur görün. Fakat yargı süreci neticelendiğinde gerçeklerin anlatılandan çok farklı olduğundan tüm delilerle ortaya çıkacağını belirtmekle yetiniyor, iftiranın da suç olduğunu hatırlatmak istiyorum. Şiddet mağduru kadınların haklı mücadelesini suistimal eden bir vakanın öznelerinden biri olduğum için üzüntü duyuyorum. Son olarak yargı süreci sonuçlanıp hakkımdaki iftiralar neticeleninceye dek gruba da zarar vermemek için bir süre dinlenme kararı aldığımı bilgilerinize sunarım.”  ifadelerini kullandı. 

Can Tunaboylu’nun oyuncu olan annesi Ayşe Tunaboylu, oğlunun iftiraya uğradığını söyledi: “Benim oğlum asla böyle bir şey yapmaz. İş yargı aşamasında. Onlar grup olarak da lince uğratılıyor. Grubu dağıtmaya çalışıyor.”

Yorumlar (0)