“Oyunculuk merak duygusunu açığa çıkarıyor”

MAGAZİN 20.10.2022, 16:17 21.10.2022, 13:23
“Oyunculuk merak duygusunu açığa çıkarıyor”

Bu yıl 1-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde TÜRSAK Vakfı’nın gerçekleştirdiği “Gençlik ve Çocuk Buluşmaları”nın etkinlik programında sinema sektörüne yönelik atölye ve söyleşilerle gençler ve çocuklar ağırlanıyor. Buluşmalar kapsamında 19 Ekim Çarşamba günü İstanbul Sinema Müzesi Atlas 1948 Salonu’nda yapılan Sipahi Dizisi Söyleşisi gençlerin büyük ilgisiyle gerçekleşti.

Çekimlerine yeni başlanan Sipahi dizisinin başrol oyuncuları Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve dizinin senaristi Ali Doğançay düzenlenen söyleşide gençlerin sinema sektörüne ilişkin sorularını yanıtladı.

Geleceğin sinemacılarına önemli tavsiyeler veren söyleşide oyuncu Özge Gürel, bu mesleğin hikâye anlatmak ve bu hikâyenin bir parçasını oluşturmak olduğundan yola çıkarken, “İyi hikâyeler, onları anlatabilecek olanların başına gelir, derler. Ben de bu anlatıcılığı çok seviyorum.” ifadelerini kullandı. Karakterlerini daha çok öfkelerinden hareketle yarattığını söyleyen Özge Gürel, “Heyecan ve merak duygumu açığa çıkaran bir iş yapmak istiyordum. Oyunculuk tam olarak böyle bir meslek.” dedi.

Yorumlar (0)