Ozan Güven, Erşan Kuneri'de neden oynamadı?

MAGAZİN 17.06.2022, 09:07 18.06.2022, 10:00
Ozan Güven, Erşan Kuneri'de neden oynamadı?

Bir süredir ekranlardan uzak olan Ozan Güven, önceki gün oğlu Ali ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Oyuncu, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı dava nedeniyle mesleğine ara verdiğini belirterek, "Mahkeme bittikten sonra devam edeceğim" açıklamasını yaptı.

'Bir İstanbul Masalı'nda evin küçük ve asi oğlu 'Demir’i canlandıran Ozan Güven, dizinin yönetmeni Türkan Derya ile dünyaevine girmişti. 2004 yılında oğulları Ali dünyaya gelen ikili, 2010'da boşanmıştı. Ali'nin bu yıl üniversiteye başlayacağını ve onun için alışverişe çıktıklarını dile getiren Güven, "Oğlum bu yıl üniversiteye başlıyor, ne istiyorsa onu olacak. Kararını kendisini versin" dedi.

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz'ın dijital platformda yayınlanan sekiz bölümlük dizisi 'Erşan Kuneri' hakkında da açıklamalarda bulundu. Projeyi başarılı bulduğunu söyleyen Ozan Güven, basın mensuplarının "Bu kez filmde yoktunuz" şeklindeki hatırlatması üzerine şu cevabı verdi: "Bu kez ayrı olmak istedim, çok keyfim yoktu. O yüzden oynamadım."

Yorumlar (0)